INICI QUI SOM? PRODUCTES COMANDES FEINA CONTACTE

Olotcarn, S.A.S, empresa pionera en la distribució d'embotits a tot Espanya i a tota la Unió Europea, va néixer a Olot (Girona) l'any 1993 degut a la gran tradició càrnica de la comarca de La Garrotxa.

Disposem d'un equip de professionals en el nostre departament de logística, els quals s'encarreguen de coordinar totes les entrades i sortides, per tal d'oferir als nostres clients el millor servei.

Instalacions de Olotcarn.  


Instalacions de Olotcarn.

Als 11 anys de la seva fundació, Olotcarn, S.A.S. ocupa una posició important en la Indústria Alimentària Europea, gràcies a la seva política empresarial, basada en la unió de les innovacions més avantguardistes i dels mètodes tradicionals xarcuters de tota la vida.

El nostre objectiu ha estat sempre servir els nostres clients de manera personalitzada i assegurant una gran qualitat, tant en relació als productes que subministrem com en el servei que oferim.  
 

  Sala d'embalatge  

Sala d'embalatge.

Aquest any, seguint les exigències del mercat, hem introduït una sèrie de innovacions al nostre catàleg, sempre pensant en servir millor pels nostres clients. Hem introduït una amplia gamma de llescats que recull una selecció dels nostres millors embotits.

 Però la principal novetat és la introducció de productes de gran interès gastronòmic com el pernil Ibèric, la llonganissa Ibèrica i la Catalana, entre molts altres que trobareu al nostre catàleg de productes.
 

Tornar